Уеб дизайн и Графичен дизайн

Търсите професионален уеб или графичен дизайн? Спрели сте се на правилното място. При нас можете да получите, както модерна визия за стария или новия ви сайт, така и  стилна визия за вашите визитни картички и флаери.

Графичен и уеб дизайн

Каква е разликата между уеб дизайн и графичен дизайн?

Много хора приемат услугите графичен и уеб дизайн за една и съща, но между тях има коренна разлика.

Както се разбира от името му, графичният дизайн е свързан с всякакъв тип графики – дигитални и печатни. Графичният дизайнер е по-фокусиран върху използването на шрифтово оформление, визуално изкуство, страница (оформление на страниците) и други аспекти на професионалните умения за постигане на целта на творческото планиране. Главните инструменти за графичен дизайн са: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDRAW.

От другата страна са уеб дизайнерите. Това са хората, които се грижат предимно за облика на даден сайт, целящи с него да превърнат максимален брой от посетителите в потенциални клиенти. Необходимите програмни езици. които трябва да владее всеки Уеб дизайнер са HTML, CSS и JavaScript.

Рекламни изображения за социалните мрежи

Имаш нужда от атрактивни визии за кориците на бизнес страниците си в мрежите или за новата рекламна кампания, която планираш? За тях също можеш да се довериш на нас. Експертите в екипа ни са запознати с всички изисквания на социалните мрежи и създават впечатляващи изображения, които привличат вниманието на потребителите.

Свържи се с нас сега и ни сподели твоята идея, а ние ще поемем отговорността за нейното осъществяване.

В допълнение към вашата SEO оптимизация, линк билдингът ще допринесе за достигането до нови клиенти и нови печалби във Вашият бизнес.

Социални мрежи уеб и графичен дизайн
уеб и графичен дизайн

Скоростно зареждане и сигурност

Един от най важните въпроси е:  С кой сайтове да се свържа и дали те ще допринесат в развитието на моят онлайн бизнес?

Истината е че, колкото по авторитетни са сайтовете, които препращат към вашата страница, толкова по-добре за вас. Само 1 линк от високоавторитетен сайт върши по-добра работа от 100 линка, идващи от сайтове с по-нисък авторитет.
Важно е внимателно да се подберат сайтовете, в които ще се споделят вашите линкове, защото сайтове с нисък авторитет и съмнителна репутация не само, че няма да помогнат, но има възможности да навредят на класирането ви в търсачките.

Доверете тази задача на нашите професионалист, които ще проучат детайлно най - подходящите възможности за линк билдинг във вашата сфера.

Уеб и Графичен дизайн – запознайте се с базовите ни цени и разберете повече за услугата

Персонализиран уеб дизайн

на цена от 40лв./ч.

Персонализираният или още наричан “къстъм” уеб дизайн представлява изработка на уникална визия за уебсайт, направена изцяло по поръчка на клиента и без употребата на готови теми. Цената се определя на база часовете, които проектът ще отнеме и включва само създаването и вграждането на уеб дизайна в сайта.

Изработка на лого

на цена от 200лв.

Бизнесът ти се нуждае от изработка на лого или е дошъл моментът за ребрандиране и имаш нужда от ново? Запознай ни с твоята идея, а ние ще я реализираме с професионален проект за лого дизайн. Към него в допълнение получаваш и възможност на 3 безплатни корекции. Всяка следваща се заплаща на цена от 30лв. 

Криейтиви

на цена от 20лв./ч.

Услугата е свързана с изработката на атрактивни изображения, още наричани „криейтиви“, които могат да се използват във Facebook реклама, обновяване на визиите в уебсайт, публикации в социалните мрежи и др. Всички криейтиви и инфографики се изработват по предварително зададени формати и изисквания от клиента.

Уеб дизайн по готова тема

на цена от 30лв./ч.

Услугата се изразява в подобряването на уеб дизайна или създаването на уникални допълнения в този на вече съществуваш сайт, направен по готова тема. В цената са включени добавянето на нови страници с уникален облик и изработка на допълнителни изображения, икони и снимки. 

Визитки и флаери

на цена от 30лв.

Атрактивен дизайн на визитки, флаери или етикети с възможност за 3 безплатни корекции по предварително зададена визия. За създаване на концепция от наша страна се доплаща по 20лв. за всяко предложение. Предлагаме и възможност за печат, която се заплаща допълнително на база бройка, вид хартия и покритие.

Банери

на цена от 30лв.

Изработка на банери за уебсайт, акаунти в социалните мрежи или ПР реклама по предварително зададена концепция от клиента. В цената са включени до 3 безплатни корекции по визията, а всяка следваща се заплаща на стойност от 20лв. Създаването на концепция от наша страна се заплаща допълнително на цена по договаряне.