Поддръжка на социални мрежи

Последните няколко години онлайн мрежите се превръщат във все по-голям източник на нови клиенти. Искате те да дойдат при вас? Свържете се с нас сега и вдигнете още едно ниво в  бизнеса си с една качествена поддръжка в социалните мрежи.

Куб със социални мрежи

Защо социалните мрежи са толкова важни?

Бизнес страниците и акаунтите в мрежи като Facebook, Instagram и Twitter са едни от първите места, които хората посещават преди да направят покупка или запитване за услуга. Главната причина за това, е че могат да разберат повече информация за предлаганите продукти, както и коментари от предишни клиенти.

Това до голяма степен влияе на решението им дали да се доверят точно на Вашата фирма или не. Какво ще бъде то, зависи изцяло от нивото на поддръжка и развитие на страницата.

Превърни последователите си в клиенти

Едно от много предимства на развитите страници в социалните мрежи, е че ти предоставят отличната възможност да промотираш продуктите или услугите си пред голяма аудитория, която има интерес от тях.

Голяма част от собствениците с разработени страници в социалните мрежи отчитат, че около 30% от последователите им са се превърнали в лоялни клиенти.

Целта на присъствието в социалните мрежи е да се  съберат повече харесвания и последователи. За да се случи това, също се изисква богат набор от знания и умения, които не всеки притежава. Разбира се, ако говорим за голямо количество харесвания, постигането им не е толкова трудно. Когато става въпрос за качествени харесвания и последователи, нещата стоят по друг начин. Поставената ни цел е достигането до потребители, които биха имали интерес от вашия продукт и ще ви донесат печалба.

Поддръжка на социални мрежи
Социални мрежи поддръжка

Нека стартираме още днес

Качествената поддръжка на социални мрежи със сигурност ще ти донесе положителни резултати, а хубавото част е, че никога не е късно да стартираш. Маркетолозите в нашата дигитална агенция ще подберат хора, подходящи за вашия бизнес и ще популяризират страниците ти с ежедневна активност и стилно съдържание.

Ние ще направим цялостно проучване на аудиторията ти, което ще ни помогне да съставим работеща стратегия за развитие. С резултатите от него ще разберем в кои часове последователите ви са най-активни. Така ще знаем кога е най - подходящото време за публикации, гарантирайки максималния ефект от тях.

Поддръжка на социални мрежи - запознайте се с базовите ни пакетни цени

Bronze

От 100 лв./м.

3 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Silver

От 130 лв./м.

5 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Gold

От 230 лв./м.

10 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Platinum

От 330лв./м.

15 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

За поддръжката на всяка втора социална мрежа на същия бизнес получавате 50% отстъпка от цената на пакета.