Маркетингова стратегия

С качествено изградена маркетингова стратегия, изпълнена с множество креативни идеи ние се стараем за доброто представяне на вашите рекламни кампании. 

Маркетинг стратегия

Водещата стъпка към поредица от успешни кампании

Всеки бизнес има нужда от маркетингова стратегия преди да стартира с рекламните кампании, защото в противен случай има голяма вероятност те да не постигнат високи резултати.

Стратегията се прави в по-дългосрочен план и играе ролята на основа, върху която в последствие се създават кампаниите. Част от този процес са детайлното проучване на бизнеса и определянето на подходяща аудитория, до която да достигнем, имаща най-голяма вероятност да откликне положително на вашата реклама.

Какво включва маркетинговата стратегия?

Изграждането на стратегията включва детайлно проучване на всички продукти/ услуги, които бизнесът ти предлага и подбор на най-добрите методи за тяхното рекламиране.

Също така в нея влиза и проучването на подходяща аудитория, която би имала интерес от услугите на бизнеса ти. Например, ако имаш магазин за климатична техника, таргет аудиторията ти ще са хора, които имат проблем с такъв тип техника или просто се нуждаят от закупуването на нова. Ние ще проучим техните предпочитания за съдържание и в кои часове са най-активни в сайта ти и мрежите, в следствие на което, на тази база ще изготвим и рекламите.

Маркетингова стратегия
Стратегия за маркетинг

Защо е важна за мен добре изградената маркетингова стратегия?

Резултатите от проучванията на бизнеса, таргет групата и пазара дават много ценна информация, върху която могат да се изградят високоефективни кампании. Маркетинговата стратегия е началният старт на всички бъдещи реклами, защото благодарение на нея става ясно към кого ще бъдат насочени те и какви са най-подходящите методи, спрямо интересите на хората.

Довери се на маркетолозите в нашата дигитална агенция, които ще извършат всички необходими проучвания, за създаването на работеща маркетингова стратегия специално за вашия бизнес.

Маркетингова стратегия – запознай се с базовите ни цени

Малък бизнес

400лв.

Този вид стратегия е подходяща за първи стъпки в развитието на малък бранд. Тя е предназначена за новостартиращи бизнеси или такива с малка популярност, които имат нужда повече хора да разберат за съществуването на марката им и предлаганите от тях услуги / продукти. 

Среден бизнес

550лв.

Стратегията включва повече детайли и е създадена за работа с организации, които имат рекламен бюджет над 6000лв. за период от 6 месеца. В проучването са подбрани по-бързи рекламни методи, които дават високи резултати и генерират повече продажби за по-кратък период от време.

Голям бизнес

700лв.

Маркетингова стратегия, подходяща за брандове с вече изградена пазарна популярност, които искат да се борят за челните позиции в сферата си. В нея са включени работещи рекламни техники от най-висок клас, като билборд реклама, споменаване в ефир (телевизия и радио) и др.

В цената на всеки вид стратегия е включен бюджет от 300лв. за тестови рекламни кампании във Фейсбук и Гугъл. С техните резултати ще получим ценна информация, с която ще определим правилните методи, необходими за развитието на вашия онлайн бизнес.