Линк Билдинг

Линк билдингът е услуга, изпълняваща се в допълнение към SEO оптимизацията. Чрез него ще свържем Вашият сайт с други, с вече изграден авторитет и по този начин, той също ще попадне в тази група. 

За линк билдинга

Какво е линк билдинг?

Линк билдингът е допълнение към услугата - SEO оптимизация. Това е изграждането на мрежа от хипервръзки от други сайтове към вашия. Класирането в първите позиции в Google е цел, към която множество бизнеси се стремят за да могат потребителите много по-лесно да намират техните продукти и услуги онлайн. Това от своя страна ще повиши неговия рейтинг.

Линк билдингът един от основните фактори, които търсачки като Google и Bing използват, за да класират сайтове в SERP (страница с резултати от търсене на конкретна ключова дума).

Необходима ли ми е тази услуга?

Във високо конкурентна ниша, сайтът ви няма как да се класира на предни позиции в Google, ако няма линкове в мрежата, които да водят към него. Ето защо не е достатъчно,само да създадете уебсайт с интригуващ дизайн и подобрена скорост. За да се класират на първа страница, уеб сайтовете трябва да убедят взискателния алгоритъм, който търсачката използва, за да определи кои от тях са най-релевантни спрямо потребителското търсене.

В допълнение към вашата SEO оптимизация, линк билдингът ще допринесе за достигането до нови клиенти и нови печалби във Вашият бизнес.

Линк билдинг
Какво е линк билдинг

Как линк билдингът ще помогне на бизнеса ти?

Един от най важните въпроси е:  С кой сайтове да се свържа и дали те ще допринесат в развитието на моят онлайн бизнес?

Истината е че, колкото по авторитетни са сайтовете, които препращат към вашата страница, толкова по-добре за вас. Само 1 линк от високоавторитетен сайт върши по-добра работа от 100 линка, идващи от сайтове с по-нисък авторитет.
Важно е внимателно да се подберат сайтовете, в които ще се споделят вашите линкове, защото сайтове с нисък авторитет и съмнителна репутация не само, че няма да помогнат, но има възможности да навредят на класирането ви в търсачките.

Доверете тази задача на нашите професионалист, които ще проучат детайлно най - подходящите възможности за линк билдинг във вашата сфера.

Линк билдинг – запознайте се с базовите ни цени и разберете повече за услугата

1 популярна медия

Цена, започваща от 150лв.

Публикация с dofollow линк в малка медия /от 1000 до 5000 посетители месечно/. В цената е включено и създаването на съдържание спрямо изискванията и различните критерии за публикация на всяка онлайн медия.

Цена, започваща от 350лв.

Публикация в авторитетна медия, която набира все повече популярност. В цената е включено и създаването на съдържание спрямо изискванията и различните критерии за публикация на всяка онлайн медия.

Цена, започваща от 700лв.

Публикация в някоя от най-големите и авторитетни онлайн медии в България с постоянен месечен трафик, надвишаващ 30 000 посетители. В цената е включено и създаването на професионално съдържание.

3 популярни медии

Цена, започваща от 800лв.

Публикация с dofollow линк в 3 популярни и авторитетни български медии. В цената е включено и създаването на съдържание спрямо изискванията и различните критерии за публикация на всяка онлайн медия.

Цена, започваща от 2000лв.

Публикация с dofollow линк в 3 от най-големите български онлайн медии. В цената е включено и създаването на съдържание спрямо изискванията и различните критерии за публикация на всяка онлайн медия.

Цената е по договаряне

Нишовият линк билдинг свързва сайта ти с други, които също се намират в сферата на твоя бизнес. Цената зависи главно от естеството на нишата и може да стане ясна само след извършване на предварително проучване.