Имейл маркетинг

Нека изградим връзка с клиентите ви, като ги държим информирани за всички събития, възможности или промоции, които бизнесът ви предлага.

Имейл_маркетинг

Какво е имейл маркетинг?

Имейл маркетингът е една много полезна услуга, с която гарантирано ще удвоите продажбите си. С нея ще успеете да превърнете голям процент от посетителите в сайта ви в бъдещи потенциални клиенти. Тя се изразява в периодичното изпращане на професионално написани рекламни имейли с информация, която би представлявала интерес за тях.

Такива могат да бъдат тайни промо кодове,  известия за нови продукти, седмични или месечни промоции и други.

Защо ви е нужен имейл маркетинг?

Ако бъде прилаган правилно, имейл маркетингът може да бъде много полезен за вас и вашия бизнес. Ето и някои от ползите на услугата:

  1. Изгражда връзка на доверие – персонализираните и последователно изпращаните имейли могат да изградят или задълбочат връзката на доверие между вас и вашите клиенти.
  2. Популяризира вашия бранд – прави бранда ви по-разпознаваем в уеб пространството.
  3. Популяризира вашето съдържание – може да използвате имейл маркетинга за разпространяване и популяризиране на съдържанието, което създавате. А, както вече знаете, създаването на съдържание е много важно за всеки успешен бизнес.
  4. Промотира вашите продукти или услуги – имейл маркетингът е чудесен начин да покажете на хората как вашият продукт или услуга могат да им бъдат полезни и с какво се откроявате от вашите бизнес конкуренти.
Имейл маркетинг
Имейл-маркетинг

В какво се изразява услугата?

В основата на имейл маркетинга стои професионалното създаване на текстово и визуално имейл съдържание с рекламна цел.

Истината е, че 70% от хората, които отварят имейли на мобилния си телефон ще изтрие имейлът, ако разполага с грозна визия. Това означава, че въпреки, че разполагате с ценно имейл съдържание, абонатите ви лесно могат да игнорират имейла ви, ако той не е в привлекателен и лесен за четене формат. Другата специфична част в услугата е тънката граница между изпращането на мейли с полезна информация и заливането на потребителите с неприятен спам. Това са две от главните причини, защо имейл маркетингът е препоръчително да се прави само от професионалисти.

Услугата се изразява в качественото поднасяне на рекламна информация, така че тя да повлияе положително на читателите и в последствие да доведе до направата на поръчка.

Имейл маркетинг – запознайте се с базовите ни пакетни цени

Малък бизнес

От 100 лв./м.

3 500 абонати
до 3 кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Среден бизнес

От 150 лв./м.

5 500 абонати
до 3 кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Голям бизнес

От 220 лв./м.

11 000 абонати
до 5 кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Маркет лидер

От 320+лв./м.

20 000 + абонати
неограничени кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 2 часа